Högeffektiv träning!

Hos MMA-Alliance är platsen i Skåne kan du träna olika effektiva kampsporter/martial arts. MMA-Alliance erbjuder dig en läroplan som förser dig med möjligheten att utveckla både de fysiska såväl som de mentala attributen man förknippar med kampsports träning. Koordination, balans, smidighet, koncentration,självförtroende, styrka och uthållighet , allt detta i samma paket.
MMA-Alliance är hängiven att förse dig med en hög kvalitativ instruktion och träning, i en vänlig och positiv atmosfär där våra instruktörer är väl kvalificerade att leda dig genom din träning. Det finns både gruppträning och för er som vill nå resultat snabbare och få det där lilla extra finns även privatlektioner/PT.
Hos oss kan man med eller utan tidigare erfarenhet av träning lära sig självförsvar, få en mycket bra workout, tävla, ha roligt och till slut förbättra sig som individ. Vårt främsta mål är att tillhandahålla hög kvalitativ instruktion och träning. Vi är både orienterade mot motionärer och de som vill tävla. All träning sker i en trivsam miljö där den enda person du måste konkurrera med är dig själv.
För att utvecklas längs den väg som passar dig bäst, som individ, så bör din träning guidas av en kvalificerad instruktör som uppmuntrar dig att utforska och utvecklas längs din egen väg. MMA-Alliance tillhandahåller tillfället och miljön att utmana dig själv och starta din egen resa för att utveckla dig själv.

Kom & träna!

Möt våra instruktörer

Här är våra mycket välkvalificerade instruktörer som kommer att inspirera & vägleda dig i din träning.

4/RS_KkyyCwzZSve1MeLf3DF9TLo_reEeqlgBPtxymZjk