Rolfsgatan 7B

  +46 (0)40 320953

FAQs

 Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna.

Behöver jag anmäla mig i förväg till ett pass för provträning/träning?

Nej, ingen anmälan i förväg behövs.

Behöver jag någon tidigare erfarenhet?

Nej, det behövs absolut ingen tidigare erfarenhet för att börja träna.

Vad behöver jag för utrustning/kläder?

Beror på vad det är för kampsport. Generellt sett så behövs det inget vid en provträning. Viss utrustning finns att låna.
Vid fortsatt träning när det gäller BJJ så behövs en GI. När det gäller Muay Thai, JKD, MMA & Silat så är ett par handskar ett måste. Det kan vara boxhandskar, säckhandskar och mmahandskar. Gärna alla varianter om möjligt. Även skenbensskyd, suspensoar och tandskydd är att rekommendera.

Finns det speciella nybörjarklasser?

Om inget annat anges så tränar nybörjare och avancerade i samma grupp. Detta betyder inte att man som ny måste träna med någon som har tränat mycket längre, utan man tränar med personer med ungefär samma erfarenhet. Klassen kan delas in i olika grupper där man tränar olika saker beroende på erfarenhet.

Tränar jag med skor eller utan?

Självklart så tar man av sig sina vanliga uteskor så fort man kommer in till oss. När det sen gäller ev skor på träningarna så beror det lite på vilken träningsform. BJJ, judo & capoeira har man inga skor. När det gäller de andra stilarna så går det oftast bra med någon typ av inneskor. Råder det osäkerhet är det bara att fråga instruktören.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

Faq

Maila oss!

4/RS_KkyyCwzZSve1MeLf3DF9TLo_reEeqlgBPtxymZjk