KaliLogoEn kombination av ett mycket effektiv och sofistikerat system för kamp både med och utan vapen från Filippinerna. Kali, som är mest känt för sin användning av vapen och försvar mot vapen, har tolv områden, vilket gör det till ett av de mest kompletta och effektiva beväpnade och obeväpnade kampsystemen i martial arts.

Nu när vapen, speciellt knivar blir allt mer förekommande så bidrar Kali till öka förmågan att försvara sig mot beväpnade attacker. Förutom att utmärka sig som ett realistiskt självförsvars system, så utvecklar Kali genom användandet av vapen sådana attribut som snabbhet, smidighet, timing, kropps dynamik och vänster och högersidig muskulär koordination.

Vi lär ut Inosantos metod av Filippinsk Kali. Inosanto metoden är ett system utvecklat av Guro Inosanto baserat på hans mångåriga träning med över 25 olika Filippinska mästare i Kali/Eskrima.

Huvudinstruktör är Dan Johansson med 30 års erfarenhet av olika kampsporter. Han är den ende auktoriserade instruktören i Skandinavien Rick Tucci och en av få i Europa som har haft den legendariske Dan Inosanto som sin instruktör.

Från 16 år och uppåt.

4/RS_KkyyCwzZSve1MeLf3DF9TLo_reEeqlgBPtxymZjk