Pascal Ramsby

You are here: Home / Team Item / Pascal Ramsby

Info

Pascal Mazza Ramsby är instruktör i BJJ och innehar svart bälte samt personlig tränare. Utöver att han är instruktör och har sina PT klienter så satsar han även väldigt mycket på sin egen träning (brasiliansk jiu-jitsu) och därav väljer han att vara på just på MMA-Alliance. Pascal har bl.a 5 EM guld, 1 VM silver och de senaste året har han vunnit sin mma-debut, första plats i swedish grappling league, danish Open, Fenix open och Berlin international Open.

Pascal säger “vi försöker hela tiden se till så att vi håller hög kvalitet och har bra struktur på våra träningar och tack vare detta så har jag som verkligen velat satsa fått en ordentlig utveckling och lyckats ta hem bl a. 4 EM-guld, VM-silver samt en hel del annat. Mitt liv handlar i stort sett bara om träning och för mig finns det ingenting bättre.

Både som instruktör och personlig tränare har jag som mål att hela tiden se utveckling. Det spelar ingen roll vilken nivå man ligger på för med rätt träning och kunskap så kan man alltid utvecklas, hålla motivationen uppe och ha en aktiv livsstil. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller elitidrottare, vi alla är under samma tak och vi lär oss av varandra!”

Sociala medier

4/RS_KkyyCwzZSve1MeLf3DF9TLo_reEeqlgBPtxymZjk